BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 23, 2010

WGM KHUNTORIA

Hari ni dari pagi smpi skrg ak tngok WGM je..Best sgt..nichkhun  with his wife and daughters went for a family day..best sgt..the daughters pnggl Nichkhun "appa" comel sgt..mule2 jmpe diorg teruja gile..lps tu khuntoria lyn anak2 dorg betol mcm 'appa n omma' suke sgt tngok dorg mcm tu..lps tu diorg gi mkn plak.anak2 dorg suruh nichkhun teka mknn mane yg dorg nak..best tngok ckp mcm family btol..lps tu dorg pilihkn nicknames ntok khuntoria..hehehe..lps tu dorg decide nak appa omma.kiopta..lps tu dorg ambk gmbr family..dorg kate nak ltak gmbr tu kat rumah khuntoria nnt..lps tu sulli,krystal n luna kene pegi sbb ad hal..sob.sob..hari dorg smpi kat citu je..lps tu smbl tnggu gmbr tu siap..nichkhun tnye jadual victoria..jadual victoria padat gile..lps tu die kate nak ajak victoria tngok konsert die kat busan..victoria pon katelah boleh..sbb die xdpt pegi konsert yg kat SEOUL..(tu adalh konsert prtame 2pm)Kat sane..dh hbis konsert nichkhun buat special event for victoria..wah!!!romantik sgt..(terharu)dhlh nak smbg tngok lagi..bye..bye..

My Brother Will Engaged??

Bknnye ak xtau abg ak nak tunang..just x caye je..Abe dpt org tnjug Karang..jauh gile dari  umah ak..kalo kat bp ni tunangnye simple jekn??nikah nnt baru nnt bru meriah..tapi kat sane tunang yg meriah..tu yg skrg ni mak aku ngah pening nak rncg ketenye..sbb mak kene jmput sume org..buat mase cam xde problem..ak tkot nnt last minute ad yg tukar fkrn plak..hrp2 x..ari khamis ni abg ak balik..bestnye..die bru dpt duit pnjmn die..balik ni ak nak bodek dialh suruh dia belikan mp3..hehehe..hrp2 die nak belikn..tlglh abe..org nak sgt..jebal..

Hari Yang Agak Memboringkan..

Hari ni ak xgi mane2..ak just  ngadap je laptop ni..naseb bek ad khuntoria..best sgt...lps tu ak tulislh kat fb yg ak nak mp3..tapi x de ap2 respond..ak nak sgt mp3..kat umah ad mp3 tapi ad satu je..tupon org bagi..lps tu adik ak je pakai bnde tu..ak nak sgt,.plezz..ya ALLAH tlglh ak..ak nak sgt mp3 tu..ak nak beli sndiri tapi xde duit..somebody help me..

Monday, November 22, 2010

WGM Best Couple

Best gile..game ke-2 diorg kene buat sit up..khuntoria mng..yey!!!suke sgt..khun dpt buat 76..victoria plak dpt buat 39..yg lelaki kene buat dlm 1 minit..yg pompuan buat dlm 30 saat..best gile..tngok diorg best sgt..lps tu ad lari baton..pompuan kene lari satu pdg lps tu pas tgn yg lelaki lps tu yg lelaki kene bwk rumput(xthu ap bndelh yg wane coklat tu yg kuda selalu mkn tu)smbil lari smpi ke garisan penamat..khuntoria mng lgi yey!!trlupe plak ad game wrestling..mule2 khun vs kwon..kwon klh..lps tu khun vs yong plak..diorg sume fikir yg khun mng tpi yong plak yg mng..sume x sngke..ak pon lagilh..mmg xsgkelh..lps tu yg pompuan plak mule2 ga-in lwn victoria..ga-in buat taktik dlu tpi die yg trjtuh sbb buat taktik tu..lps tu victoria lwn hyun plak..diorg boleh thn jgak..victoria try nak jatohkn hyun tpi x brjaye..last2 hyun mng!!!wah!!xsgke gile...skrg ni khuntoria pnye points:500,goguma plak:200 and akhirnye adam:0..kesian tol kat kapel ni..skrg ni diorg tngh wat horror mission..mmg seram gile..
yong siap boleh tng je..ak tngok pon naik bulu roma..seram...

WGM Best Couple

ak bakak wonderful generation..lps tu ak nak tngok WGM Victoria and Nickhun..ak nak tngok episod 13..episod ni special sikit sbb..ad prtndgn the best couple..prtndgn trmsklh adam couple n goguma couple..skrg ni ak ngah ngok episod 13 2/6..bestlh jgk..game yg prtame diorg kene brdiri kat dlm bulatan merah selama 60 saat=1 minit..dhlh diorg main game dlm bus..ssh gile,.diorg pnye MC adalah Jung Shin drpd CNBLUE..Yong Hwa ap lagi peliklh ad Jung Shin kat situ..Yong Hwa org prtame yg mulekn game tu..dia dpt brthn selama 30 saat.lps tu Kwonnie plak..dia just dapat 21 saat..Lps tu Nickhun..(suke sgt mase nama dia disebut)..nickhun dpt brthn selama 60 saat..bestnye...ak suke gile sbb die dpt brthn smpi hbis..suke gile..dhlh skrg ak nak gi mndi..

Sunday, November 21, 2010

Result Final Year

Finally ak dh dpt dh ak pnye result secara keseluruhannya..sebelum nikan ak ad tnjukkn ak nye result for time being right??now the whole result right here..

  • BM=81
  • BM=80
  • SEJ=57
  • GEO=69
  • BA=73
  • PI=65
  • MAT=85
  • SN=86
  • KH1=65
  • PJK=62
  • PMZ=67
  • PSK=86
Dengan result ini ak dpt no. 12/24..yey!!ak naik..pekse yg lps ak trok gile..
naseb bek yg akhir tahunnye ak dpt buat..alhamdulillah..

Thursday, November 18, 2010

Result final exam

Dh dpt dh result pekse..
ak no 12/25..
dpt 5A5B2C..
hahaha..oklah tu..
bagi akulah..

Friday, November 12, 2010

tgh tngok drama daring woman

cite ni mmg pnjglh..
lepas satu satu masalah dtg..
padan muka se bin..

Thursday, November 11, 2010

kat umah dh ad wifi..

skrg ni tngh tnye nak download drama korea cam mane..
lps ni klu dh thu blehlh download bnyak2...

kat umah dh ad wifi..

bestnye skrg ni dh ad wifi kat uamh..
bolehlh download citer bnyk2..huhuhu,

Result final exam

BM-81(A)
BI-80(A)
SN-86(A)
SJ-56(C)
GEOG-67(B)
PI-63(C)
ni saje buat mase ni yg lainxthu ag..

Saturday, November 6, 2010

ALWAYS E.L.F: Jln2 kat TC

ALWAYS E.L.F: Jln2 kat TC: "Hari ni ak jln2 kat Teluk Cempedak. Best..tpi syg xde abg ak.. xpe2 klu ad ksmptn ak nak jln2 ngan die.."

Jln2 kat TC

Hari ni ak jln2 kat Teluk Cempedak.
Best..tpi syg xde abg ak..
xpe2 klu ad ksmptn ak nak jln2 ngan die..

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Search This Blog