BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 22, 2010

WGM Best Couple

Best gile..game ke-2 diorg kene buat sit up..khuntoria mng..yey!!!suke sgt..khun dpt buat 76..victoria plak dpt buat 39..yg lelaki kene buat dlm 1 minit..yg pompuan buat dlm 30 saat..best gile..tngok diorg best sgt..lps tu ad lari baton..pompuan kene lari satu pdg lps tu pas tgn yg lelaki lps tu yg lelaki kene bwk rumput(xthu ap bndelh yg wane coklat tu yg kuda selalu mkn tu)smbil lari smpi ke garisan penamat..khuntoria mng lgi yey!!trlupe plak ad game wrestling..mule2 khun vs kwon..kwon klh..lps tu khun vs yong plak..diorg sume fikir yg khun mng tpi yong plak yg mng..sume x sngke..ak pon lagilh..mmg xsgkelh..lps tu yg pompuan plak mule2 ga-in lwn victoria..ga-in buat taktik dlu tpi die yg trjtuh sbb buat taktik tu..lps tu victoria lwn hyun plak..diorg boleh thn jgak..victoria try nak jatohkn hyun tpi x brjaye..last2 hyun mng!!!wah!!xsgke gile...skrg ni khuntoria pnye points:500,goguma plak:200 and akhirnye adam:0..kesian tol kat kapel ni..skrg ni diorg tngh wat horror mission..mmg seram gile..
yong siap boleh tng je..ak tngok pon naik bulu roma..seram...

0 comments:

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Search This Blog